Zebra Social heeft al de nodige mooie en leuke dingen mogen maken voor enkele klanten. Wij leveren ALTIJD maatwerk! Alles gaat in goed overleg met u als klant! En zoals gezegd: maatwerk hoeft absoluut niet duur te zijn!

Voor Pop-Up Toilet Events uit Apeldoorn mochten we dit filmpje maken voor hun ‘Corona-Proof’ toiletopstelling. Deze slimme ondernemer heeft een prima oplossing voor de ‘anderhalve meter samenleving’! Ideaal voor campings, recreatiegebieden, (pret)parken en (kleine) evenementen … Dit filmpje gebruikt men o.a. op de website en social media.

We maken ook wel eens gewoon iets voor de fun … zo was het 6 mei 2020 volle maan …

Voor de komende editie van de Dijk van een Dorpsquiz in Wilp zijn we weer begonnen met het maken van een teaser campagne. De eerste teaser staat inmiddels online.

Zo maakten we op 24 oktober ’19 een sfeerimpressie van de Zuid Voetbaldag in Wilp. Een sportieve dag voor de jeugd én voor het goede doel!

Voor de Dijk van een Dorpsquiz in Wilp maakten we enkele teasers en promotie filmpjes.

Ook maakten we voor het Wilps Volksfeest enkele filmpjes voor op de FaceBook pagina.

Kijkt u ook eens op onze YouTube pagina voor nog veel meer indrukken en voorbeelden …

Neemt u contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen. We proberen er juist te zijn voor de bedrijven die geen enorme budgetten beschikbaar hebben voor reclame en PR. Misschien kunnen we samen iets moois maken? Mailt u gerust vrijblijvend naar info@zebrasocial.nl of bel even: 06 11 903 403.